Arkiverte nyheter

http://mail.kilkam.no/

Lyst på Kilkam-mail?
@kilkam.no
Send forespørsel til:
Postmaster@kilkam.no

Oppgi følgende:
-Fullt navn
-Ønsket "epost-navn"
-Alternativ Epost/mobil

Grasrotandelen

SparCup 2009 (NorgesCup)

NordNorsk Mesterskap 2005

Funksjonærkopp
Det er laget en funksjonærkopp til dere alle. Denne fås ved henvendelse til deres teamleder som henter ut i sekretariatet. Drikk kaffe i den under helgen, men pass på alle er like.

Funksjonærvest:
Det er laget en funksjonærvest som dere også får hos deres teamleder. Skal være på arrangementsdagene. Vestene leveres tilbake til teamleder når du er ferdig for helgen og oppbevares til neste gang.

Funksjonærmøte for Arena og Løypemannskaper
Hver morgen er det oppmøte 07:30. Kaffen er klar og vi foretar en gjennomgang av dagens program. Frank/Per ove går igjennom deres oppgaver, Td avsutter seansen. Forventet tid maks 20 min.

Mat/Drikke funksjonærer
Finnes for funksjonærer inne på Kilkamhuset. Dette skal være klart fra 0700. Snakk med teamleder om når det er rom for å gå inn om dagen for å spise/drikke. Det skal være satt opp muligheter til rullering og litt hvile.

Parkering funksjonærer
Funksjonærer som skal jobbe har gratis parkering. Dere får parkeringskort for hver dag hos deres teamleder. Vi har satt av rundt 60 plasser til formålet så vi håper noen av dere evt kan kjøre sammen.

Nedrigging
Start Søndag rundt 1400 - 1500. Med godt oppmøte er nedriggingen gjort på 2 timer. Byggesystemer er på plass for å hjelpe til med smøreteltet på 1000 kvm. Det er viktig at ALLE stiller her. Når vi er ferdig er det kakefest inne på Kilkamhuset før vi avlutter og drar hjem hver til sitt.

Serviceinnstilling
Vi er nå klar til innrykk av over 700 utøvere og mer enn 900 servicefolk og foreldre. Utøverne overnatter i Bogen, Elvemo, Tjelsundbrua, Sandtorgholdem, Villmarkshuset, Rivermondt, Hotellene i byen og i mange privathus.
Skaff dere mest mulig informasjon på nettsiden www.hlr2012.no i arrangementsavisen eller rett og slett ved å spørre. De som kommer gleder seg veldig til å komme hit og forventer at de fleste av oss kjenner til sentrale deler av arrangementet. Ta på smilebandet, ta frem serviceinnstillingen og gjestfriheten vi i Nord Norge er kjent for.

Vi som arrangør er klar til start. Husk at når arrangementet starter er hver lille bit like viktig. Er du oppsatt på vakt, sett deg godt inn i dine oppgaver slik at du får løst den på en utmerket måte. Snakk med din teamleder om du er usikker.

Har du spørsmål:
Løypevakter: Ring Frank: 994 09495
Arena: Ring Per Ove: 476 34105
Kafe: Jon Arne: 465 41 864
Parkering: Alf: 416 96868
Hopp/Kombinert: Ole Morten: 926 79099
Andre ting: Rune 911 41316


Lykke til alle sammen.Med vennlig hilsen

Rune Tøllefsen
Hovedlandsrennet på ski 2012
Rennleder langrenn
911 41316
http://www.hlr2012.no

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Løypekjøring live oppdatering

Markedsplassen

Langrennsnytt fra Norge

Siste fra fotball.kilkam.no