Arkiverte nyheter

http://mail.kilkam.no/

Lyst på Kilkam-mail?
@kilkam.no
Send forespørsel til:
Postmaster@kilkam.no

Oppgi følgende:
-Fullt navn
-Ønsket "epost-navn"
-Alternativ Epost/mobil

Grasrotandelen

SparCup 2009 (NorgesCup)

NordNorsk Mesterskap 2005

Kilkam arrangerer et treningsrenn i klassisk stil tirsdag 22/2. Dette er del av en trimkarusell som Medkila skilag har dratt i gang. Se plan nedenfor.

Hensikten med rennene er bl.a å gi en ufarlig,uhøytidelig trening i det å gå skirenn samt å gi et tilbud til de som ønsker litt ekstra ”pes” på langdragsøktene. Utøverne skal også gis trening i å konkurrere og voksne/foresatte løpere som trener/mosjonerer oppfordres og utfordres også til å delta. Det er ikke meningen at formen skal toppes til disse rennene!

GJENNOMFØRING: Løperne går med startnummer og det gjennomføres tidtaking på de deltakerne som ønsker dette. Tidtaking kan gjøres på enkleste måte. Resultater og deltakelse for øvrig legges ut på hjemmesida til klubben. Klasseinndeling vil være en "justert variant" slik at de som går like distanser går i samme klasse. Kilkams og Medkilas medlemmer starter gratis. Rennene vil være åpne for deltakelse fra andre klubber (mot betaling kr. 30 for barn under 16 år og kr. 50 for jr og voksne). Løpere fra og med 6-års klassen til og med de eldste veteranene kan delta- og det presiseres at dette er et tilbud for ALLE, også mosjonistene som har lyst på litt ekstra "pes".

Distanser:

START KL 18:00. PÅMELDING FRA 17:30
Født 2001 og senere: 1 km (1 kilometersløypa)
Født 1999 og 2000: 2 km (2 runder i 1 kilometersløypa),

START FRA KL 18:15
Født 1997 og 1998: 3.5 kilometer (1 runde i lysløypa)
Født 1996 og tidligere: 7 km (2 runder i lysøypa).


Løpet går i klassisk stil med puljestart. Det vil si felles start for 1 km og 2 km klokken 18:00 og for 3.5 og 7 km klokken 18:15.

Det vil ikke bli kafedrift i forbindelse med dette arrangementet, og Kilkamhuset vil ikke være åpent. Deltakerne må derfor ta med egen drikke og ekstra skift etc.

Løypekart:


Øvrige renn:Hvordan finne veien:

Løpet går fra Kilkamhuset (sirkel på kartet nedenfor). Kjør veien til Kilbotn og ta av der det er skiltet Idrettsanlegg ca en kilometer før krysset ved Nordvikmyra. Parkering på parkeringsplassen før bommen. Ikke kjør ned til Kilkamhuset.Vel møtt

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Løypekjøring live oppdatering

Markedsplassen

Langrennsnytt fra Norge

Siste fra fotball.kilkam.no