Arkiverte nyheter

http://mail.kilkam.no/

Lyst på Kilkam-mail?
@kilkam.no
Send forespørsel til:
Postmaster@kilkam.no

Oppgi følgende:
-Fullt navn
-Ønsket "epost-navn"
-Alternativ Epost/mobil

Grasrotandelen

SparCup 2009 (NorgesCup)

NordNorsk Mesterskap 2005


NNM 2005 i Kilbotn ble både en sportslig suksess og et vellykket arrangement! Takket være en veldrillet arrangørstab og en ivrig gjeng med utøvere!


Fredagen startet veldig bra med Lena sin seier!! Men vi må ikke glemme andre bra resultater; Sindre Ursin tok en meget sterk tredjeplass i gutter 15 år, Martin Tollefsen kom på en bra 4.plass i gutter 16 år, Bjørnar Sareussen kom på 2.plass i gutter 17 år og broren Sivert tok samme plassering i eldre junior! Erlend Hoff fikk en fin 2. plass i senior klassen!

De andre Kilkam-løperne viste også fin innsats: Marlene Ellingsen 38.plass i Jenter 12 år, Erling Opdal Søreide kom på en fin 47.plass i gutter 13 år og Ingrid Solstad Andreassen slo til med en fin 9.plass i jenter 13 år tett fulgt av Karoline Kvile på 13.plass i samme klasse! Linda Iversen endte på en fin 16.plass i Jenter 14 år, mens Vilde Fosseide kom på 27. plass i samme klasse. Silje Johansen, Anne Grete Rasmussen, Caroline Mikalsen og Camilla Kampen kom på henholdsvis 5., 6., 7. og 8.plass i jenter 16 år! Øyvind Berg endte på en fin 10.plass i gutter 17 år og Anders Hoff fikk samme plassering i gutter 18-19 år. I menn åpen klasse fikk vi også en fin 5.plass ved Torbjørn Johnsen. Vi gratulerer alle med innsatsen og resultatene på fellesstarten første dag i NNM!!

Lørdag stod fristil enkeltstart på programmet! Her gratulerer vi Sivert med førsteplassen i klasse eldre junior!! Erlend tok en fin sølvmedalje igjen! Anne Grete tok en god 5.plass tett etterfulgt av Silje, Caroline og Camilla på hhv 7., 8. og 9. plass! Martin tok en fin 10.plass, mens Bjørnar denne dagen endte på 9.plass i sin klasse! Øyvind kom her på en god 12.plass tett etterfulgt av Kristian på en 18. plass. Ida Fosseide kom på 9.plass i kvinner eldre junior. Mens Anders kom på 10.plass i samme klasse for guttene! Lena slet litt mer denne dagen, men endte alikevel på en respektabel 6.plass tett etterfulgt av Hilde Ingebrigtsen på en 11.plass.I de yngre klassene denne dagen merker vi oss spesielt Ingrids flotte 5.plass i Jenter 13år!! Karoline kom bare noen sekunder etter på en 12.plass. Erling avanserte denne dagen frem til en flott 33. plass, mens Linda kom på en fin 15.plass i sin klasse. Vilde fulgte etter lInda på en 27.plass i samme klasse! Sindre endte denne dagen på en kjempeflott 4.plass!! Vi gratulerer igjen alle med innsatsen!

Finværet fortsatte inn i søndagens stafett, og vi var alle spent på hva juniorlaget kunne prestere. Og etter en spennende innspurt kunne vi gratulere oss selv med sølvmedalje i menn junior. Bjørnar, Sivert og Øyvind gikk tre flotte etapper! 2. laget i samme klasse endte også på en flott 10.plass med Martin, Sindre og Anders på laget! I Junior klassen for kvinner ble det 6. og 7. plass! På førstelaget gikk Silje, Anne Grete og Caroline, mens på 2. laget gikk Camilla, Ida og Vilde. Linda, Karoline og Ingrid kom også på en flott 6. plass i jenter 12-15 år! Vi må heller ikke glemme Erling som avsluttet mesterskapet med en kjempeetappe på sitt miks lag! Vi gratulerer alle med innsatsen!

Da gjenstår det bare å ønske dere alle ei riktig god Påske, og velkommen tilbake til klubbmesterskapet den 30. mars!!

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Løypekjøring live oppdatering

Markedsplassen

Langrennsnytt fra Norge

Siste fra fotball.kilkam.no